Încurcate sunt căile dragostei, iar asta pot spune Alexandra Stan și Dorian Popa. Acum, cei doi își văd de carierele lor, dar înainte de a fi super cunoscuți, artiștii au avut mai multe în comun, nu doar pasiunea pentru muzică.

Proaspăt întoarsă în țară, Alexandra Stan a deschis cutia Pandorei. Artista a făcut câteva declarații pe care nu multă lume le știa, și anume faptul că ea și Dorian Popa au format un cuplu. Totul se întâmpla pe vremea când cei doi erau niște adolescenți de la malul mării. În perioada liceului, frumoasa artistă și Dorian au format un cuplu pentru o perioadă relativ scurtă, mai exact o lună. 

”Aveam 16 ani, iar Dorian Popa a fost primul meu iubit. Ne plăcea să ne plimbăm de mână. Cu el a fost primul meu sărut, era romantic, venea cu flori. El de mic era super talentat şi cânta, îi plăcea mult.”,a spus Alexandra Stan pentru Click.

“E o poveste veche, de pe vremea cand eram copii! Ne-am întâlnit la un bal al bobocilor, a fost o dragoste la prima vedere, o poveste de dragoste cu scântei…”, a declarat Dorian.

Chiar dacă acum, Alexandra Stan nu are foarte mult noroc în dragoste, Dorian se poate lăuda cu o relația de lungă durată cu iubita lui, Babs.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CLAUDIA IOSIF (@eusuntbabs)