Ce e o piesă bună fără un remix beton? The Weeknd știe asta foarte bine și se pregătește să lanseze o nouă versiune pentru ”Save Your Tears”. A ales vocea Arianei Grande pentru remake și amândoi și-au pus pe jar fanii de pe rețelele de socializare. 

The Weeknd a dat lovitura anul trecut cu albumul ”After Hours”, iar piesa ”Save Your Tears” a fost una dintre favoritele fanilor. Acum, artistul vrea să ducă la next level hitul și să lanseze un remake alături de nimeni alta decât Ariana Grande. Ambii artiști au postat pe Twitter câte un teaser în care își armonizează vocile pe versul ”I don't know why I run away” și toată lumea s-a prins că au la ”cuptor” o versiune nouă pentru piesa care a cucerit YouTube-ul și platformele de streaming. 

Aoleu, ce să mă fac, Doamne, eu?! Ariana Grande se mărită cu Dalton Gomez. Când va avea loc nunta și cine i-a dat de gol?

Ce au în comun The Weeknd și Ariana, în afară de faptul că urmează să cânte pe aceeași piesă? Ambii vin după câte un remix cu Doja Cat, artista care face senzație pe TikTok: Ariana și-a unit vocea cu ea și cu Megan Thee Stallion pentru remixul piesei ”34+35”, în timp ce The Weeknd a colaborat cu ea pentru remake-ul melodiei ”In Your Eyes”. Așa sună bucata cu care Ariana și The Weeknd și-au făcut fanii curioși: