La finalul anului trecut, fanii celebrelor tiktokerițe Charli și Dixie D'Amelio au primit o veste excelentă. Fetele împreună cu familia lor au bătut palma pentru propriu show care îi va purta pe urmăritori în viața lor de zi cu zi.

Familia D'Amelio este pusă pe fapte mari și are toate șansele să ia locul familiei Kardashian, mai ales că miliardarele s-au retras pentru o perioadă din lumina reflectoarelor. Charli, Dixie, dar și părinții lor, Heidi și Marc au semnat cu cei de la Hulu un contract pentru realizarea unui reality show care va avea premiera anul acesta. Cei de la Hulu nu au stat prea mult pe gânduri, mai ales că Charli este o prezență celebră pe TikTok, fiind prima care a reușit să aibă 100 de milioane de urmăritori pe rețeaua socială.

”În general, lumea tinde să creadă că suntem superficiali și că ne definesc câteva secunde dintr-un videoclip postat pe TikTok. Acest reality show va demonstra contrariul și le va arăta tuturor care este viața noastră din spatele TikTok-ului, viața noastră obișnuită”, a declarat Marc pentru Variety.

Seria se va numi "The D'Amelio Show”, va avea opt episoade și se va lansa pe 3 septembrie pe platforma Hulu și internațional pe Disney+.