Kanye West a trăit o viață care merită povestită și, tocmai de asta, a bătut palma cu cei de la Netflix și va avea propriul documentar. Producția i-a costat pe cei de la Netflix peste 30 de milioane de dolari, iar oamenii implicați garantează că a meritat fiecare dolar.

Kanye West este un nume de referință în industria muzicii și este o sursă de inspirație pentru mulți artiști din ziua de ani. Kanye s-a reinventat de-a lungul timpul și a reușit să fie mereu în trend, iar fanii lui au apreciat de fiecare dată autenticitatea acestuia. Acum, când a devenit un trend ca artiștii să își prezinte viața prin intermediul documentarelor, Kanye nu face nici el excepție. Fostul soț al lui Kim Kardashian va avea propriul documentar pe Netflix, intitulat ”Jeen-Yuhs”.

”Jeen-Yuhs” este produs de doi dintre oamenii de încredere ai rapperului, oameni cu care a mai lucrat și în trecut pentru videoclipurile ”Jesus Walks (Version 3)” și ”Through the Wire”. Documentarul nu are o dată certă de lansare, dar se știe că fanii îl vor putea urmări undeva în 2022. ”Jeen-Yuhs” va avea trei părți și va prezenta ascensiunea lui Kanye, moartea mamei sale din 2007, dar și bine cunoscutul episod al candidaturii sale la președinția Americii.

Cum ți se pare trailerul?