Addison Rae nu mai are nevoie de nicio prezentare pentru noua generație. Addison este idolul a milioane de adolescenți după ce mișcările ei de dans de pe TikTok au devenit virale într-un timp foarte scurt.

Pentru Addison, trecerea de la TikTok la zecile de proiecte care i-au adus capital de imagine și financiar nu a fost una foarte grea. Tiktok-erița a descoperit faima destul de repede, milioanele ei de urmăritori crescând peste noapte. După ce a cochetat cu industria de beauty, dar și cu cea muzicală, Addison trece și la actorie.

Adolescenta de pe TikTok a bătut palma cu cei de la Netflix, iar fanii ei o vor putea urmări din 27 august în producția ”He’s All That". Filmul este un remake al celebrei pelicule ”She's All That” din 1999 și o are în centrul acțiunii pe Addison Rae care are misiunea de a transforma tocilarul clasei în regele balului de absolvire. Pe lângă Addison, din distribuție vor mai face parte și Maddison Petits, Peyton Meyer, Isabella Crovetti, Annie Jacob, Myra Molloy, dar și actorii din producția inițială Rachael Leigh Cook și Matthew Lillard.

Dacă îi va reuși sau nu, afli pe 27 august. Save the date!