Britney Spears a trăit o viață care merită povestită și, tocmai de asta, artista va avea propriul documentar. Producția va aduce în fața fanilor cariera ei de la început și până la momentul declinului, dar și etape din viața ei de la A la Z.

Britney Spears poate spune că a făcut-o și pe asta! Artista a fost studiată mulți ani de fani și nu numai, iar asta a culminat anul acesta cu documentarul ”Britney vs. Spears” care va avea premiera pe 28 septembrie pe Netflix. Documentarul este regizat de Erin Lee Carr cel care și-a pus semnătura și pe ”How to Fix a Drug Scandal” și ”Dirty Money”, iar trailerul este deja aici.

Artista a trecut prin momente de groază ani la rând când aproape că nu a mai avut niciun drept asupra vieții ei și a fost mereu controlată de către tătal ei. Tutela pe care a avut-o tatăl ei i-a fost dată de către autoritățile specializate care au ajuns la concluzia că Britney este instabilă și că nu este capabilă să ia decizii de una singură.

Întreaga luptă s-a finalizat cu brio pentru fosta prințesă a muzicii pop care a reușit, într-un final, să scape de tutela tatălui ei. Aceasta a renunțat la a o mai controla pe fiica lui după ce a depus de bunăvoie joi răspunsul în fața Curții superioare din Los Angeles privind cererea lui Britney Spears de a-i retrage funcția.