J Balvin intră în rând cu lumea bună și își lansează primul documentar. ”The boy from Medellin” le va oferi fanilor șansa de a-l cunoaște pe J Balvin, omul, nu artistul.

J Balvin nu mai are nevoie de nicio prezentare. De la prima piesă, ”Tranquila” și până în prezent, artistul a lucrat fără pauză, iar rezultatele se văd. Balvin este ambasadorul internațional al reggaetonului, iar recordurile pe care le-a bifat de-a lungul timpului vorbesc de la sine. Anul trecut, odată cu lansarea albumului ”Colores”, artistul a introdus un concept nou în industria muzicală, oferindu-i fiecărei piesei câte un nume de culoare.

One big happy family. Ariana Grande, Justin Bieber și J Balvin au intrat în familia HYBE. Ce legătură are asta cu BTS?

Anul acesta, Balvin nu se lasă intimidat de pandemie și vine cu o surpriză pentru fanii lui. J va lansa primul lui documentar, ”The boy from Medellin” și va avea premiera pe 7 mai. Fanii vor vedea cealaltă latura a artistului, acele momente în care J Balvin devine Jose, omul. Documentarul a fost realizat cu ajutor celor de la Amazon Prime și tot pe platforma lor va fi și disponibil.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J Balvin (@jbalvin)