Ți-era dor de povestea din „Game Of Thrones” și de tărâmul magic care era Westeros? Ei bine, în curând, fanii serialului se vor putea bucura de o continuare a serialului odată cu lansarea spin off-ului oficial.

Cei de la HBO s-au ținut de promisiune, iar ”House Of The Dragon” urmează să apară la finalul lunii august, mai exact, pe 21. Scenariul are la bază una dintre cărțile lui George R.R. Martin,  ”Fire and Blood”, iar acțiunea este plasată în timp cu aproximativ 200 de ani înainte de acțiunea din ”Game of Thrones”. Filmul urmărește povestea casei Targaryen și va veni cu răspunsuri despre cum au dispărut dragonii, cum a fost aleasă Daenerys să fie mama dragonilor și să readucă la viață creaturile care se credeau dispărute. 

Teaser-ul introduce în scenă o parte dintre actori: Matt Smith, Olivia Cooke, Paddy Considine, Rhys Ifan, Sonoya Mizuno și Steve Toussaint, printre alții. Cei de la HBO încă nu au anunțat data oficială la care va fi lansat ”House Of The Dragon”, dar va apărea cândva anul viitor. 

”Game Of Thrones” este unul dintre cele mai de succes seriale din istoria HBO și nu numai. Chiar dacă ultimul sezon i-a cam dezamăgit pe fanii seriei, rămâne o producție de referință a cinematografiei. Un milion de oameni au semnat o petiție prin care le cereau producătorilor să refacă sezonul final, cu alt scenariu și alt deznodământ, dar solicitarea lor a rămas fără răspuns. Totuși, este posibil ca ”House Of The Dragon” să îi mulțumească totuși pe cei care au rămas cu un gust amar după ce s-a încheiat ”Game Of Thrones”.

Așa arată trailer-ul: