Una dintre cele mai de succes francize din cinematografie, ”Fast and Furious”, lansează partea a noua. După ce apariția filmului a fost amânată mai mult timp, din cauza pandemiei, acum a fost anunțată data oficială la care ”Furious 9” va fi disponibil pentru vizionare. 

Vara aceasta vine cu o veste excelentă pentru fanii seriei ”Fast and Furious”. Cel de-al nouălea film al seriei va avea premiera pe 25 iunie, iar primele imagini au apărut deja pe internet. În același timp, producătorii au anunțat că au în plan să mai filmeze încă două părți înainte de a pune capăt complet poveștii. ”Fast and Furious” va avea, în total, 11 părți. Surpriza cu care vine la pachet partea a noua a filmului este apariția lui John Cena, care va interpreta rolul lui Jakob în film, fratele lui Dom (Vin Diesel). 

Nu le-a fost frică de Bau-Bau. 9 celebrități despre care probabil nu știai că au jucat în filme horror

Seria ”Fast and Furious” a generat până în prezent încasări de aproape 6 miliarde de dolari în box office, cea mai de succes parte fiind ”Furious 7”. A fost primul lansat după moartea lui Paul Walker, iar încărcătura emoțională pe care a avut-o i-a garantat succesul. Actorul a murit în 2013, într-un accident de mașină, dar producătorii au decis să păstreze personajul lui în film. 

Așa arată primele imagini din ”Fast & Furious 9”: