Ed Sheeran is back. Artistul revine cu un album nou, la patru ani de la ultimul material discografic pe care l-a scos pe piață. Sheeran a dat detalii încă de la începutul anului cu privire la noul album, dar acum totul a devenit oficial. 

Ed Sheeran a trecut printr-o perioadă plină pe plan personal, în ultimii doi ani. Atât de plină încât a fost la un pas să renunțe la muzică. Artistul a povestit că s-a gândit să pună punct carierei muzicale atunci când a devenit tată, pentru a petrece mai mult timp cu fetița lui. S-a gândit mai bine și a decis să nu renunțe la ce știe să facă cel mai bine și a mai compus un album. 

#TenYearsLater. Taylor Swift și Ed Sheeran colaborează din nou, la zece ani de la ”Everything Has Changed”

După ”Divide”, lansat în 2017, artistul britanic revine cu un album intitulat ”=” (Equals), pe care îl va promova în cadrul unui turneu, după cum a anunțat chiar el pe Instagram. Albumul urmează să apară pe piață pe 29 octombrie, iar primele două piese au văzut deja ”lumina” YouTube-ului. În luna iunie, cântărețul a lansat ”Bad Habits”, cu tot cu videoclip și a adunat până în prezent 126 de milioane de views. În urmă cu câteva zile, Sheeran a revenit cu o piesă nouă și un clip în care o cântă live, într-o biserică. Așa sună ”Visiting Hours”: