Mulți cântăreți au cochetat cu actoria în anul care a trecut, iar Ariana Grande nu face excepție. Artista s-a întors la prima ei dragoste și joacă într-o producție Netflix care va avea premiera în Ajunul Crăciunului.

Ariana Grande a bătut palma cu Netflix anul trecut și urmează să o vedem într-un film. Producția se numește ”Don't Look Up” și are o distribuție impresionantă. Ari a fost colegă de platou la filmări cu nume sonore din industrie, precum Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Timothée Chalamet, Melanie Lynskey, Michael Chiklis, Cate Blanchett, Meryl Streep, Rob Morgan şi Tomer Sisley.

Arta cere sacrificii! Cupluri de actori care au făcut senzație în filme, deși în realitate nu se suportau

Filmul spune povestea unei absolvente a facultății de Astronomie și a profesorului ei (Jennifer Lawrence și Leonardo DiCaprio) care fac o descoperire uimitoare: o cometă urmează să lovească Pământul și să distrugă o parte din el. De aici începe o aventură care implică presa, clasa politică și captarea atenției oamenilor obsedați de rețelele de socializare. Încă nu știm ce rol va avea Ariana, dar trailer-ul filmului a apărut pe internet. Producția este semnată de cei de la Netflix și va apărea pe platforma de streaming pe 24 decembrie.