Mai ții minte serialul ”Rebelde”, care a înnebunit milioane de adolescenți la începutul anului 2000? Cei de la Netflix au anunțat, la începutul anului, că seria va fi reluată, cu noi personaje și noi aventuri, iar acum a apărut teaser-ul oficial. 

Elite Way School și-a deschis porțile pentru o nouă generație de elevi, iar poveștile lor au mari șanse să te țină cu ochii lipiți de ecran așa cum a făcut-o telenovela originală. După anunțul de la începutul anului, au apărut și primele imagini din seria ”Rebelde” produsă de Netflix, iar oamenii au făcut cunoștință cu câteva dintre personaje. Melodia de pe fundal, ”Soy rebelde”, le-a trezit amintiri multora dintre cei care au urmărit cu sufletul la gură serialul-fenomen, difuzat în urmă cu 15 ani. Remake-ul pentru ”Rebelde” urmează să apară anul viitor, dar încă nu s-a stabilit o dată oficială de lansare. 

Add them to ”My List”! Nouă seriale cu și despre adolescenți pe care trebuie să le vezi

Telenovela originală a urmărit poveștile a șase adolescenți proveniți din lumi total diferite, dar care au în comun muzica și a început să fie difuzată în 2004, iar succesul ei a fost unul global. Anahi, Dulce Maria, Maite Perroni, Christopher von Unckermann, Christian Chavez și Alfonso Herrera - cei care au jucat în serial, s-au bucurat de atât de multă popularitate, încât au format o trupă și în viața reală. Formația Rebelde a creat isterie în rândul adolescenților și aproape că nu era licean care să nu știe pe de rost versurile unor hituri precum ”Este Corazon” sau ”Salvame”. Trupa s-a destrămat în 2009, dar au rămas în urmă hiturile și albumele pe care fanii le-au ascultat ani buni după despărțire.

În 2022, altă generație de adolescenți se pregătește să cucerească micile ecrane. Câțiva dintre actorii care fac parte din distribuție sunt: Giovanna Grigio, Alejandro Puente, Lizeth Selene, Franco Masini, Jeronimo Cantillo, Andrea Chaparro, Sergio Mayer Mori, Azul Guaita. Așa arată primele imagini din noul serial: