Încet încet, artiștii s-au adaptat regulilor impuse de pandemie. Chiar dacă le lipsește scena și interacțiunea cu fanii, tot mai mulți artiști au început să îmbrățișeze ideea concertelor online. 

Trupele k-pop au început să susțină din ce în ce mai multe concerte online. După recordul celor de la BTS obținut pentru cel mai vizualizat concert online, a venit rândul fetelor de la BLACKPINK să le calce pe urme. Pentru BLACKPINK, 2020 a fost un an bun. Fetele au bifat colaborări cu Selena Gomez și cu Lady Gaga, iar piesele au sute de milioane de vizualizări pe Youtube.

Acum, fetele le-au dat fanilor o veste foarte bună. Pe 27 decembrie vor susține un concert live pe canalul lor de Youtube, unde vor cânta toate piesele de pe albumul lor. Înainte de concert, Jennie, Jisoo, Lisa şi Rosé vor vorbi cu fanii despre proiectele lor viitoare și nu numai.

”Am vrut să încheiem anul cu ceva special pentru voi. Sperăm că toată lumea se va bucura de acest concert”, au spus fetele.. Biletele la «The Show» vor avea prețuri cuprinse între 30 și 40 de dolari.