Katy Perry nu vrea să piardă deloc timpul. Artista este mai hotărâtă ca niciodată ca în acest an să fie prima care aduce spiritul sărbătorilor de iarnă și se pare că i-a reușit. Perry apare în spotul publicitar al unui cunoscut brand, iar vizualul face deja furori în afară.

Anul acesta, sărbătorile vin mai devreme ca niciodată datorită lui Katy Perry și a celor de la GAP. Artista a bătut palma cu celebrul brand și a lansat deja primul spot publicitar în spiritul sărbătorilor de iarnă. Campania celor de la GAP se numește ”All together now”, iar pentru asta, Katy Perry a înregistrat un cover de la The Beatles, ”All You Need is Love”. Și, dacă tot este vorba despre spiritul sărbătorilor, piesa a fost deja urcată pe Spotify, iar pentru fiecare ascultare este donat câte un dolar pentru o fundația caritabilă Baby2Baby.

The real support. Katy Perry l-a chemat pe scenă pe Orlando Bloom să-i dea jos corsetul. Momentul a fost filmat

”Sunt întotdeauna fericită să lucrez cu branduri care sunt dispuse să depună un pic de efort pentru a schimba lumea în bine și pentru a o face un loc mai fericit. Să reimaginez una dintre cele mai recognoscibile și emoționante piese din toate timpurile, pentru un brand atât de renumit ca GAP, cu un mesaj atât de special și important, a fost un vis devenit realitate.”, a spus Katy Perry.