Nu degeaba a fost numită una dintre cele mai frumoase din România. Chiar dacă este mămica a trei copii, Antonia arată într-o formă de zile mari. Stai să vezi cum se menține!

Un corp perfect nu este ușor de obținut, iar iubita lui Alex Velea știe asta. Antonia face eforturi pentru a se menține într-o formă de zile mari și nici măcar pandemia nu a împiedicat-o să facă sport. Dacă Antonia nu merge la sală, vine sala la Antonia. Artista a știut să improvizeze mediul perfect pentru a face exerciții și a împărtășit totul cu fanii.

De ce ai nevoie? De fructe. Antonia s-a filmat în timp ce lucrează de acasă cu ajutorul unor căpșune, lămâi și pepene. Artista a urcat videoclipul pe TikTok și i-a provocat și pe fani să răspundă afirmativ și să posteze videoclipuri cu exercițiile lor.

Recent, artista și-a pus pe jar urmăritorii de pe Instagram. Antonia a postat un mesaj în care îi anunța că se simte binecuvântată și că a decis să păstreze unele lucruri doar pentru ea. Nici iubitul ei nu s-a lăsat mai prejos. Alex a postat si el pe Insta stories multe emoticoane cu bebeluși, ceea ce i-a făcut pe fani să creadă că cei doi așteaptă cel de-al patrulea copil.

 

 

@antonia

##ACchallenge is on! Join it and post your home workout videos ❤️💪

♬ original sound - Antonia