Iubitorii de makeup au primit o veste proastă zilele acestea. Unul dintre cei mai cunoscuți makeup artiști din lume a suferit un grav accident de mașină și a petrecut câteva zile internat la spital unde a fost supravegheat de cei mai buni medici.

Sfârșitul de săptămână nu i-a adus lui Jeffree Star cele mai bune vești. Makeup artistul se afla în Wyoming când a fost victima unui teribil accident de mașină. Jeffree nu era singur în mașină, ci era însoțit de prietenul lui, Daniel Lucas. Se pare că makeup artistul a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a răsturnat de câteva ori.

În urma accidentului, Jeffree a suferit câteva leziuni la spate, dar se pare că nu a fost nimic grav, având în vedere că s-a întors acasă. Star s-a mutat de ceva vreme în Wyoming pentru a crea noi produse de makeup și pentru a-și dezvolta colecțiile care l-au făcut cunoscut în toată lumea. Jeffre le-a mulțumit tuturor celor care i-au trimis mesaje de încurajare și a postat pe stories o serie de imagini în care se poate observa mașina avariată.