Luna decembrie este preferata lui Nicole Cherry. Artista este născută în luna cadourilor, așa că are o scuză atunci când o cprinde spiritul sărbătorilor mult mai devreme.

Nicole Cherry a furat startul și deja a împodobit bradul de Crăciun. Artista a împărtășit rezultatul cu urmăritorii de pe Instagram, acolo unde le-a spus că aceasta nu va fi singurul brad pe care îl va face anul acesta. Nicole mai are de împodobit încă doi brazi, iar fanii sunt foarte curioși cum va arăta rezultatul final.

Nicole Cherry se află și ea pe lista artiștilor care au semnat scrisoarea către Ministerul Culturii. Categoria artiștilor, a sunetiștilor, a instrumentiștilor și a persoanelor care stau în spatele scenei sunt extrem de afectate de pandemia de Coronavirus, așa că au decis să își unească forțele și să ia atitudine. În timp ce unii fani sunt de partea lor și îi susțin, există și voci care îi critică pe artiști pentru acțiunea lor. Pentru toți, Nicole Cherry a avut un mesaj.

”Nu mai gândiți lucruri urâte, nu mai spuneți lucruri urâte. Nu aveți idee cât de mult înseamnă cuvintele, ce energie pot să aibă și cum se întorc împotriva noastră. Așa că, încercați măcar acum pentru că este un an greu. Urmează o perioadă frumoasă!”, a spus Nicole.