Cleopatra și Edward Sanda îl așteaptă cu nerăbdare pe Moș Crăciun, mai ales că anul acesta îl vor întâmpina în calitate de logodnici. Artiștii nu au fost deloc egoiști, ci le-au arătat și urmăritorilor cum se pregătesc ei de sărbătoare.

Cleopatra și Edward Sanda au fost anul acesta spiridușii moșului. Artiștii s-au pregătit așa cum trebuie pentru Crăciun și au împodobit bradul, dar nu oricum, ci de față cu urmăritorii de pe Instagram. Pentru cei doi artiști, aceasta este o perioadă plină de emoții, dar și de trări noi pentru că este primul Crăciun pe care îl petrec în calitate de logodnici.

Chiar dacă mai sunt câteva zile pâna la Crăciun, Cleopatra și Edward Sanda și-au făcut demult planurile și știu ce vor face în această perioadă. Îndrăgostiții vor ca primele sărbători în calitate de logodnici să le petreacă la Chișinău, acasă la Cleo. Planul de sărbători a fost divulgat chiar de către artistă pe contul de Instagram, acolo unde a postat pe stories mai multe răspunsuri la întrebările primite de la fani.

Cum arată bradul celor doi?