După un an de relație și două luni de pauză, G-Eazy și Halsey s-au împăcat și formează din nou un cuplu. Primele indicii au apărut pe 20 august, la Gala Video Music Awards, când cei doi artiști au plecat braț la braț imediat după party.

Cu toate astea, fanii celor doi se întreabă acum dacă nu cumva s-a rupt lanțul de iubire. Halsey şi G-Eazy și-au dat unfollow pe Instagram și toată lumea se gândește acum la o eventuală despărțire a celor doi. Până la urmă, atunci când au făcut acest pas, Justin Bieber și Selena Gomez, Taylor Swift și Tom Hiddleston, Rihanna și Drake... acolo s-a ajuns!

Deși și-au dat „unfollow”, nici o fotografie de cuplu nu a dispărut până acum de pe conturile lor. În plus, weekendul trecut, G-Eazy a declarat într-un interviu pentru Entertainment Tonight că Halsey "Înseamnă totul pentru mine. Este o persoană specială și un om deosebit. Pe lângă faptul că este o artistă desăvârșită, este și un om minunat. O iubesc! Am fost binecuvântat și suficient de norocos să intru în studio cu mulți artiști pe care îi admir, dar ea este una dintre acele persoane care, atunci când auzi vocea ei, te lovește imediat.".

G-Eazy și Halsey și-au făcut publică relația, pentru prima oară, la scurt timp după ce au lansat "Him & I" - prima lor colaborare. De altfel, rapperul a recunoscut atunci că s-au îndrăgositit în timp ce lucrau împreună la superhitul inclus pe albumul „The Beautiful & Damned”, al lui G-Eazy.