După ce au pus planurile de nuntă pe "hold", Justin Bieber și Hailey Baldwin surprind din nou. Mai întâi s-au grăbit să se logodească, după doar câteva săptămâni de relație, iar apoi au anunțat că nu vor face nunta mai devreme de 2019. Acum, o declarație a lui Hailey i-a pus pe gânduri pe internauți. Să fie oare probleme în paradis?

Fotomodelul în vârstă de 21 de ani a postat pe Instagram o fotografie în care apare în brațele logodnicului său, în timp ce par să se afle pe o barcă împreună. "Absolut cel mai bun prieten", a scris Baldwin în descriere.

Cuplul a fost în deplasare în ultimele două zile. Sâmbătă, Bieber și Baldwin au fost văzuți la Stratford, Ontario. Apoi, duminică, fanii i-au văzut în apropiere de Skaneateles, New York, care ar putea fi locul în care a fost făcută fotografia de pe vas.

 

 

absolute best friend.

A post shared by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on

Totuși, în timp ce Hailey se mulțumește să fie cea mai bună prietenă a lui Bieber, o sursă din anturajul cuplului a declarat: "Justin este mai fericit decât oricând și vrea să fie cu Hailey. Familia lui îi susține și știe că a petrecut cele mai bune momente din ultimul timp."