Demi Lovato trece printr-o perioadă de împăcare cu sine și cu trecutul ei. Artista a vorbit despre cea mai grea experiență din viața ei și despre toate schimbările care au apărut în viața ei în ultimii ani. 

Demi a lansat recent documentarul ”Dancing with the Devil”, dar și un album cu același nume. Artista a povestit despre experiența care a dus-o la un pas de moarte și a avut puterea să reconstituie noaptea aceea. Demi a povestit și despre ultima relație pe care a avut-o și de ce a pus capăt logodnei cu Max Enrich. Artista a vorbit cu ochii în lacrimi despre faptul că a decis să rupă logodna, după doar câteva luni de când spusese ”da”. 

Say whaaat?! După ce a anunțat că e pansexuală, Demi Lovato s-a combinat cu sora lui Miley Cyrus

Cântăreața de 28 de ani s-a filmat în luna octombrie, la scurt timp după ce a rupt logodna, dar abia acum a făcut publice imaginile. ”Viața mea parcă s-a întors cu susul în jos. Nu mai sunt logodită. Sunt foarte supărată că lucrurile s-au terminat așa. Am crezut, în tot timpul ăsta, că nu mi-e dor de el. Mi-e dor de persoana care era el când am intrat în carantină. Și nu știu cum aș putea să îmi încredințez inima altcuiva după toate astea”, a spus Demi Lovato, plângând. Artista a mai adăugat că și-a dat seama că relația în care se afla îi oferea un fals sentiment de confort și că a ajuns la concluzia că Max nu era omul care credea ea că este.