Delia a fost foarte rebelă în acest weekend prelungit. Artista a pus muzică la un party, iar live-ul pe care l-a făcut pe Instagram nu a fost tocmai pe placul urmăritorilor.

Weekend-ul prelungit de 1 decembrie a venit perfect pentru mulți artiști. În timp ce unii s-au relaxat alături de familie, Delia a decis să sfideze regulile pandemiei și a făcut atmosferă la un party. Se pare că artista nu prea mai crede în Coronavirus și în efectele acestuia, așa că nimeni și nimic nu a putut sta între ea și un party.

Artista le-a arătat și fanilor de pe Instagram cum s-a distrat ea, iar story-urile postate nu prea au fost pe placul tuturor. Artista a intrat în rolul de DJ la o petrecere organizată pe o teresă. Nimeni din cei prezenți la distracție nu a respectat normele de siguranță, iar asta nu s-a lăsat fără consecințe.

Nu doar fanii au fost deranjați de gestul artistei, ci și autoritățile care s-au sesizat imediat și au amendat proprietarii terasei cu 2000 de lei. ”Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 2.000 de lei, având în vedere că au constatat încălcări ale măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.”, a transmis Poliția Capitalei.