Faptul că Drake este foarte bun prieten cu Justin Bieber nu mai este niciun secret. Atât de prieten încât a început să îl copieze? Prima oprire: look-ul.

Drake a început anul nou cu o schimbare. Și nu orice schimbare, ci una de proporții. Artistul a optat pentru un nou look, iar sursa lui de inspirație a fost nimeni altul decât Justin Bieber. Drake i-a arătat marelui internet noua la freză, iar fanii de pe Twitter au reacționat imediat. În afară de valul de râsete pe care l-a generat, au existat și fani care și-au dorit ca acesta să fie un vis urât din care speră să se trezească cât mai repede.

”Până și părul lui Drake are sentimente”, ”Vă rog, poate să îmi spună cineva că asta este doar o glumă?” sau ”De ce seamănă Drake cu Justin Bieber, varianta 2010?” au fost doar câteva dintre comentariile de pe Twitter.

Anul trecut, Drake a făcut pasul cel mare. Rapperul s-a alăturat celorlalte vedete care au bifat colaborări cu branduri cunoscute și a lansat articole sportive super cool. Colecția este în colaborare cu Nike și este super personală pentru Drake, mai ales că piesele vestimentare conțin versuri și vizualuri din albumul lui.

                     foto:PageSix