Nicki Minaj sau Mrs. Petty așa cum este cunoscută pe Twitter a devenit din ce în ce mai cuminte, spre surprinderea fanilor. Artista a devenit mămică și deja are primele motive care să îl facă mândru pe bebelușul ei.

A devenit un trend în rândul artiștilor aă aibă propriile documentare. Nicki Minaj nu se lasă nici ea mai prejos, iar pe final de an are o veste mare pentru fani: cei de la HBO Max au anunțat o serie documentar despre rapperiță. Chiar dacă nu a fost anunțată o dată oficială pentru lansare, momentan se știe faptul că seria va avea șase episoade și că va fi regizată de Michael John Warren.

Cu siguranță, documentarul va fi unul foarte interesant având în vedere că Nicki i-a șocat pe toți când a anunțat că se căsătorește și că va deveni și mamă. Nicki a născut pe 30 septembrie la un spital din L.A și a fost extrem de secretoasă în ceea ce privește numele bebelușului. Recent, fanii artistei au aflat din comentariile de pe contul ei de Instagram că artista a adus pe lume un băiețel. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie (@nickiminaj)