Chiar dacă anul acesta Grammy Awards au fost puse sub semnul întrebării din cauza pandemiei de Coronavirus, asta nu înseamnă că munca artiștilor nu va fi răsplătită.

Grammy Awards este unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale ale anului. Artiștii muncesc mult pentru a primi o nominalizare, iar cei care pleacă acasă cu un premiu sunt deja norocoși. 

Printre primii care au făcut pronosticuri pentru Grammy Awards 2021 au fost cei de la Billboard, iar nominalizările oficiale nu diferă foarte mult. Chiar dacă anul 2020 nu a fost extrem de ofertant pentru Beyonce, aceasta a reușit să fie preferata galei de anul viitor și conduce clasamentul cu nouă nominalizări. Imediat după o găsim pe Dua Lipa care a primit șase nominalizări, inclusiv la categoria albumul anului. 

TikTok-ul i-a purtat noroc lui Roddy Ricch și se poate lăuda cu același număr de nominalizări ca Taylor Swift, adica șase. Nici grupul k-pop BTS nu stă rău la capitolul nominalizări. Băieții au fost propuși la categoria Best Pop Duo/Group Performance cu piesa ”Dynamite”.

Poate cea mai mare supriză de anul acesta vine din partea Selenei Gomez și a lui The Weeknd. Deși au lansat piese cu milioane de vizualizări și albume foarte bune, cei doi artiști nu se regăsesc pe lista nominalizărilor. 

Gala va avea loc pe 31 ianurie și va fi cea de 63-a ediția a celebrelor premii. Dacă ești curios, poți vedea lista completă a nominalizărilor AICI.