Taylor Swift este din nou în centrul atenției. Artista a împlinit 31 de ani și a lansat album nou, ”evermore”, dar altceva a ridicat semne de întrebare în rândul fanilor.

Taylor este deja recunoscută pentru sensibilitatea pe care o transmite prin intermediul pieselor. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că fiecare relație sau despărțire a făcut-o să compună hit-uri cu sute de milioane de vizualizări. În perioada pandemiei, artista și-a folosit inspirația la maxim, așa că nu s-a rezumat doar la un album. După ”folklore”, artista a lansat în pragul zilei de naștere albumul ”evermore” care a venit la pachet cu videoclip pentru piesa ”Wilow”.

Fanii artistei au fost plăcut surprinși de album nou lansat, dar videoclipul i-a pus pe gânduri. Aceștia cred că Taylor a profitat de restricțiile impuse în această perioadă și s-a căsătorit în secret. Ce i-a făcut să creadă asta? Apariția lui Tay-Tay în rochie bej cu o coroniță de flori pe cap. Postările pe Twitter au început să apară imediat și din ce în ce mai mulți fani sunt de părere că acesta este mesajul pe care artista a vrut să îl transmită.