Se aproprie primăvara, iar artistele de la noi știu că acesta este sezonul perfect pentru o schimbare. Alina Eremia a urmat și ea exemplul colegei de breaslă, Mira și a prins curaj pentru a-și schimba culoarea părului.

Nici bine nu am scăpat de temperaturile de iarnă, că artistele de la noi s-au și pregătit să întâmpine primăvara într-un mare fel. Ca de obicei, trendul vine din afară și nu ne-ar surprinde dacă în curând am vedea toate artistele de la noi cu șuvițe, așa cum e la modă pe TikTok. Unele deja au început, iar pe listă se află Mira și Alina Eremia.

Nu trece o săptămână fără ca Alina Eremia să nu își îmbunătățească ceva. După ce și-a mai adăugat un tatuaj la colecție, acum, artista a mers la prietenul ei, Adonis Enache și s-a lăsat pe mâna specialistului. Pe Alina nu a lăsat-o inima să renunțe de tot la blondul pe care îl are de câțiva ani, ci doar a adăugat un touch de culoare.

Adonis a ales să o vopseacă pe Alina brunetă pe o singură porțiune de păr, iar look-ul pare unul super fresh. Așteptăm să vedem ce feedback va primi artista și sperăm să fie unul mai bun decât cel primit de Mira. Oooops! We said it!