Imaginația unora nu are limite. Lidia Buble este cea mai recentă victimă fake news, iar ceea ce a aflat din presă a șocat-o și pe ea, dar și pe fratele ei, Iosif.

De când s-a despărțit de Răzvan, Lidia Buble a fost în centrul atenției în ceea ce privește viața personală. Chiar dacă s-a afișat alături de mai multe prezențe masculine din punct de vedere artistic, Lidia nu a confirmat nimic până acum. În viața artistei nu există niciun bărbat momentan, dar asta nu a oprit apariția speculațiilor.

Cea mai recentă piesă a ei alături de Cornel Ilie a dat startul unui nou val de supoziții. Lidia deja s-a obișnuit să le vadă și să le audă pe toate, dar una dintre cele mai recente știri a șocat-o pe artistă. Lidia nu obișnuiește să citească presa, dar și atunci când o face are parte de mari surprize. Mare i-a fost mirarea să afle că unele publicații au cuplat-o cu fratele ei.

Cum s-a ajuns la asta? Lidia și Iosif au câteva imagini împreună dintr-o vacanță, iar din cauza dezinformării, de aici și până la a forma un cuplu a mai fost un singur pas. Iosif a fost cel care i-a dat vestea cea mare Lidiei, iar artista a povestit totul pe Instagram.

”Sunt șocată, m-am crucit toată, nu-mi vine să cred! Voi, ăștia din presă ori vă drogați, ori ceva se întâmplă cu voi. Tocmai m-ați combinat cu fratele meu! Nu-mi vine să cred că spun asta! Eu, personal, nu citesc presa, nu mă interesează, dar mi-a trimis fratele meu. Mi-a zis <<Băi, Lidi, trebuie să vezi ceva! Pune-te pe canapea, stai jos că ți se face rău! >> Când mi-a trimis articolul și am citit...am trăit s-o văd și p-asta! Nu știu dacă să râd sau dacă să plâng! Sunt no words!”