În urmă cu aproape un an, Lady Gaga trecea prin momente cumplite. Patrupezii ei au fost răpiți, iar cel care avea grijă de ei a fost atacat în plină zi. Artista nu a vrut că răufăctorii să scape nepedepsiți, așa că nu s-a lăsat. Aceasta a vrut să își facă dreptate cu ajutorul legii și a reușit.

Lady Gaga poate răsufla ușurată. Artista a primit una dintre cele mai bune vești din ultima perioadă. Cu siguranță, mulți fani își amintesc episodul în care „mama monstruleților” a rămas fără câini. Starul iubește enorm animalele, iar aceea a fost o lovitură foarte dură pentru ea. Îngrijitorul căinilor a fost atacat și a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar patrupezi au trăit momente de groază departe de stăpâna lor.

După ce i-a recuperat, Lady Gaga și-a pus în minte un singur lucru și anume, acela de a-i face pe răufăcători să plătească cu vârf și îndesat. Ieri, unul dintre hoți, Jaylin Keyshawn White a pledat vinonat. Aceasta a recunoscut că a fost unul dintre membri armați ai găștii care s-au năpustit asupra câinilor lui Lady Gaga. Pentru fapta sa, bărbatul a primit 4 ani de închisoare.

 

 

Cum au fost răpiți câinii lui Lady Gaga

Lady Gaga avea trei bulldogi francezi, Koji, Miss Asia și Gustavo. În urma celebrului eveniment, aceasta a mai rămas cu un singur câine. Patrupezii erau la plimbare alături de îngrijitorul lor de 30 de ani, Ryan Fisher atunci când au fost atacați. Îngrijitorul a făcut tot posibilul și s-a luptat cu hoții, dar în urma altercației acesta a fost împușcat. Cei trei câini se aflau în îngrijirea lui Ryan pentru că Lady Gaga se află la Roma pe paltourile de filmare.

Gaga a anunțat imediat că este dispusă să ofere 500.000 de dolari pentru recuperarea patrupezilor. Se pare că animalele au fost găsite de o femeie care nu a stat prea mult pe gânduri și le-a returnat poliției din Los Angeles. Cei doi blănoși au fost returnați teferi și nevătămați, iar femeia care i-a dus la secție în jurul ore 18 a ținut să precizeze că nu are nicio legătură cu atacul.

 

S-a făcut dreptate pentru Lady Gaga. Unul dintre răpitorul patrupezilor ei a primit patru ani de închisoare
Hepta