Inna dă tonul în Rusia cu cea mai nouă piesă pe care a lansat-o. După ce a cucerit Shazam-ul, melodia ”Flashbacks” a ajuns pe locul întâi la un post de radio de acolo. 

Muzica Innei a depășit demult granițele țării și a cucerit toate continentele. Din Mexic până în Turcia și din Rusia până în Arabia Saudită, străinii îi ascultă și îi fredonează piesele, iar acest lucru se întâmplă deja de câțiva ani. Cu fiecare melodie pe care o lansează, Inna cucerește piața muzicală de la noi, dar și din alte țări. Așa se face că ”Flashbacks”, cea mai nouă melodie pe care a promovat-o cu un videoclip, se ascultă pe repeat acum în Ucraina și Rusia. După ce a fost săptămâni bune în topul celor mai căutate piese pe Shazam în Rusia, acum melodia Innei este favorita la un post de radio local. Artista a postat pe Insta Stories dovada că rușii sunt înnebuniți după melodie. 

Custom made. Ce mărime poartă Inna la picior și de ce nu își poate cumpăra pantofi din magazin

”Flashbacks” face parte de pe albumul ”Heartbreaker”, lansat de Inna în toamna anului trecut. Melodia a avut succes pe YouTube încă dinainte să aibă parte de videoclip, iar acest lucru a fost semnul că merită să ajungă hit. La începutul anului, Inna a zburat din vacanță direct în Dubai, pentru a filma videoclip. La puțin peste o lună de la lansare, vizualul piesei se laudă cu peste 10 milioane de vizualizări and still counting. Unde mai pui că se difuzează la radio și este căutată pe Shazam în alte țări?!