La început de an, Ruby și-a surprins fanii. Artista a răspuns afirmativ provocării de a posta imagini mai vechi, printre care și una cu mama ei.

Ruby și fanii ei au o relație specială. Chiar dacă pandemia a ținut-o departe de fani și de scenă, artista a găsit mereu o soluție de a comunica cu ei. Cel mai recent trend de pe Instagram, ”O poză cu/ când...” a avut-o ca participant și pe Ruby care de abia a așteptat să vadă ce curiozități au fanii ei. 

Printre cele mai cerute imagini au fost cele din liceu, de la vârsta majoratului, de la primul concert, dar și din copilărie. Urmăritorii artistei au vrut să vadă și o imagine cu Ruby și cu mama ei, așa că artista a răspuns pozitiv și le-a făcut pe plac fanilor. Rubina seamănă extrem de mult cu mama ei, Luminița, de la care a moștenit trăsăturile fizice și frumusețea.

Fanii lui Ruby știu că artista a fost crescută de bunica ei pe care Rubina a făcut-o deja celebră pe Instagram. ”Mamaie”, așa cum îi spune artista este un deliciu pe Instagram, iar story-urile cu ea sunt preferatele fanilor.