”Bună dimineața, s-a trezit dulceața!” Ruby își încântă mereu fanii cu poze provocatoare, iar cele de la prima oră a dimineții sunt cele mai așteptate de către aceștia. Urmăritorii ei știu că artista și-a făcut un obicei din a se filma goală în așternuturi.

Dacă nici Ruby nu știe cum să pozeze, atunci nu mai știe nimeni. Artista este conștientă de atuurile ei și pozează mereu din cele mai bune unghiuri. În fiecare dimineață, Rubina își delectează urmăritorii cu poze provocatoare, iar în una dintre cele mai recente artista a sfidat temperaturile de afară. 

Ruby și-a amenajat dormitorul astfel încât să fie cadrul perfect pentru poze. Oglinda de pe tavan este cireașa de pe tort, iar artista profită din plin de asta. Nu degeaba a fost căutată de David Luiz, un celebru fotbalist de origine braziliană. Chiar dacă artista a spus că nu este cucerită de fotbaliști, verified-ul lui Luiz a făcut-o să îi dea follow. Până va primi și ea follow de jucător, Ruby deja s-a gândit la un plan de promovare al noii ei piese. Să sperăm că Luiz va fi pe frecvență!