Roxen va cânta la Eurovision, care va avea loc în Rotterdam în luna mai piesa „Alcohol You”, piesă care a fost preferata tuturor și despre care artista a vorbit sincer.

„Foarte rar am ocazia să stau alături de mine. În general, suntem pe fugă, suntem atenți la lucruri poate nu atât de importante, însă în final rămânem noi cu noi. Pentru mine este foarte important să mă regăsesc și să schimb ceea ce nu funcționează la mine, astfel încât să am o relație bună eu cu mine, să învăț să mă accept așa cum sunt și să fiu mândră de asta.”, a spus ea. 

„Întotdeauna m-am raportat la ceilalți, la ce m-au îndrumat să fac sau pe ce cale sa merg și am uitat de mine. De aici s-au născut frustrări, greutăți, relații dificile, pe care însă am început să le elimin și să mă raportez la societate exact așa cum sunt eu, cu tot ce am de oferit, prin tot ceea ce însemn eu ca om. Probabil sunt diferită, probabil nu fac întotdeauna lucrurile așa cum ar trebui sau așa cum ceilalți și-ar dori. Nu caut înțelegere din partea tuturor, ci doar de la mine, în primul rând, și de la oamenii care rezonează într-un fel sau altul cu mine și pe care-i simt că fac parte din universul meu. Piesa „Alcohol You” transmite acest mesaj, de aceea mă reprezintă, pentru că în acele versuri mă regăsesc, se regăsește o parte din povestea mea de viață. La Buzău mi-am pus tot sufletul în interpretarea melodiei, a fost un moment extrem de încărcat emoțional pentru mine, pentru că, pentru prima dată, cântam „Alcohol You” pe o scenă, în fața unui public numeros, îmi spuneam povestea. Aveam lacrimi nu doar în ochi, ci și în suflet.”, a mai declarat Roxen.