Spotify România și-a încoronat piesa câștigătoare. Chiar dacă a fost un an greu pentru artiști, aceștia au petrecut multe ore în studioul de înregistrări, iar rezultatele au vorbit de la sine.

Killa Fonic se poate lăuda cu asta! Anul 2020 a fost unul norocos pentru el, iar piesa ”Miami Bici” a fost printre preferatele românilor. Fanilor le-a plăcut atât de mult, încât au dus-o direct pe primul loc în Spotify Top Piese 2020. Pe Spotify, piesa de pe coloana sonoră a filmului cu același nume are aproape 2,9 milioane de ascultări, iar pe Youtube a bifat 27 de milioane de vizualizări, ceea ce este foarte bine pentru o piesă românească. 

“Piesa Miami Bici tratează un subiect cu care se confruntă toți românii care pleacă din țară și se lovesc de bariere și stereotipuri. Piesa asta este imnul oamenilor care sunt împinși să plece în afară să muncească.”, a spus Killa.

Dacă Killa Fonic și ”Miami Bici” au fost premianții acestui an, o altă piesă românească scrie istorie pe Spotify. Alexandra Stan este singura artistă din România cu o melodie care depăşeşte pragul de 200.000.000 de ascultări pe Spotify. 

Dacă vrei să asculți ce e tare la noi, dă un play playlistului nostru de pe Spotify!