În luna august, Rihanna a decis să își extindă portofoliul de creații. Astfel, de la lenjerie, Riri a ajuns să își pună semnătura pe o colecție de pantofi, iar asta nu a trecut neobservat.

Rihanna a colaborat cu Amina Muaddi și a lansat primii ei pantofi. Amina Muaddi este o tânără designer pe jumătate româncă și pe jumătate iordaniană. Aceasta s-a făcut remarcată la Hollywood odată cu lansarea propriei colecții de pantofi și i-a cucerit pe toți cu design-ul tocului.

Riri poate spune că și-a îndeplinit o dorința de a lucra cu idolul ei în materie de pantofi. Artista din Barbados a fost cucerită de creațiile româncei și a apelat la pantofii ei când a fost într-o excursie în Barbados. Riri a folosit creațiile Aminei și în show-ul ei de lenjerie Savage x Fenty în timpul Săptămânii Modei de la New York.

Acum, la câteva luni de la lansare, Rihanna și Amina au primit premiul pentru colaborarea anului din partea celor de la Footwear News. Cele două au fost extrem de încântate că fanii au apreciat munca lor și că au fost mereu alături de ele.

”Vreau să îi mulțumesc Aminei pentru că a luat parte și a muncit la aceast proiect.”, a transmis Rihanna. ”