Jonas Brothers au multe suprize pregătite pentru fanii lor. Dacă la orizont nu se aude nimic momentan despre o piesă, în ceea ce privește proiectele de altă natură, băieții au deja un as în mânecă. Joe, Nick și Kevin vor avea propriul lor show de roast pe Netflix și speră ca acesta să fie pe placul fanilor.

Jonas Brothers o fac și p-asta! Cei trei frați vor avea prima ediție specială de roast în familie care va fi găzduită de Kenan Thompson. Show-ul vrea să sublinieze ideea de ”nimeni nu știe adevărul mai bine decât propria familie”, așa că Nick, Joe și Kevin vor fi bombardați din toate părțile cu informații ”dureroase”.

”Jonas Brothers Family Roast” va curprinde sketch-uri, piese, jocuri, dar și invitați speciali care se vor lega de cariera și de viața personală a celor trei frați. Vor fi făcute glume despre anii de carieră solo, dar și ca trupă, de rolurile din perioada Disney, fostele relații, căsătorie, copii și multe altele. Show-ul este produs de Fulwell 73, iar producătorii executivi sunt Emma Conway și Gabe Turner. 

Momentan, de pe lista invitaților au fost anunțați Pete Davidson, Niall Horan, Gabriel “Fluffy” Iglesias, John Legend, Lilly Singh și Jack Whitehall, dar și mulți alții. ”Jonas Brothers Family Roast” va avea premiera pe 23 noiembrie pe Netflix.