Rita Ora nu a fost deloc cuminte. Artista a sfidat mereu regulile impuse de COVID și, după ce a dat o petrecere de ziua ei cu mulți invitați, a plecat în Bulgaria. Problemele de abia acum încep să apară.

Anul acesta, Rita Ora are șansa de a fi un Kevin pe propria răspundere, dar în deplasare. După ce și-a pus fanii în cap în urma petrecerii organizate de ziua ei, Rita Ora a decis să se răsfețe cu o mică escapadă în Bulgaria. De data aceasta, planul s-ar putea să nu funcționeze așa cum și-ar fi dorit artista și asta din cauza regulilor impuse de COVID. Restricțiile din Bulgaria sunt destul de dure, iar asta ar putea să-i interzică artistei să părăsească țara.

”Rita a plătit o amendă pentru că a încălcat regulile. Tocmai de aia a plecat în Bulgaria, pentru a se liniști și pentru reflecta la greșelile făcute. A ales această țară pentru că s-a gândit că ar fi o ocazie bună de a filma și un videoclip, doar că lucrurile se schimbă de la o zi la alta și acum riscă să rămână blocată”, a declarat o sursă pentru The Sun.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)