Celebritatea nu vine niciodată la pachet doar cu părți bune, iar Billie Eilish a resimțit asta pe propria piele. Artista nu trece prin cea mai bună perioadă a ei, iar lipsa de siguranță pe care o resimte a făcut-o să ceară ordin de restricție.

Așa se întâmplă când ești celebru. Printre milioanele de fani cu siguranță se mai strecoară și câțiva care duc fanatismul la un alt nivel, aproape de obsesie. Prin asta trece și Billie Eilish care simte că nu mai poate scăpa de un fan care îi trimite scrisori de amenințare. John Matthews Hearle, un tânăr de 23 de ani a cam sperit-o pe Billie, astfel că artista nu a stat prea mult pe gânduri și a cerut ordin de restricție pentru ea, dar și pentru întreaga familie.

John o amenință pe Billie încă din luna august a anului trecut, atunci când a început să îi trimită și scrisori cu mesaje dubioase. Ceea ce a speriat-o pe Billie a fost faptul că tânărul începuse să o urmărească pas cu pas, ba chiar dormea în curtea școlii din apropierea casei artistei.

”De fiecare dată când conduc spre casă mă curpinde o stare de anxietate, temându-mă că Hearle va fi acolo așteptându-mă și, de obicei se află acolo. Recent, în timp ce îmi parcam mașina pe alee, mi-a arătat un gest ca și când ar vrea să îmi taie capul.”, a declarat Billie pentru E! News.