Rihanna este din ce în ce mai ocupată, iar în agenda ei deja au început să reapară concertele. În timpul concertului Diamond Ball artista le-a dezvăluit celor prezenți că își dorește să devină mamă.

”Sunt o femeie de culoare. Provin dintr-o femeie de culoare, care provine dintr-o femeie de culoare și o să nasc cu o femeie de culoare. Nu este nimic complicat. Pur și simplu așa sunt. Așa sunt în spirit și în ADN. Mama mea este un exemplu incredibil de cum trebuie să lupți cu obstacolele care îți apar în viață. Sunt convinsă că mama ei a învățat-o acest lucru și așa voi fi și eu. Suntem impecabile, suntem speciale și lumea trebuie să știe asta și să accepte”, a spus Rihanna.

Rihanna a precizat că se simte foarte bine cu modul în care lucrurile se întâmplă acum în viața ei. ”Sunt foarte, foarte fericită acum. Lucrul care mă face cel mai fericită este să văd nivelul de susținere pe care îl am din partea tuturor. Mă simt în al nouălea cer când văd oameni care cred în cauza mea și în ce spun și ce fac”.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@voguehongkong

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on