Oricât de bossy sunt Rihanna și Beyonce, cele două dive se supun Bisericii Anglicane. Bine, nu ele în mod direct, dar piesele lor generează venituri substanțiale pe care biserica a decis să le folosească în alte scopuri.

Cu sau fără chitanță, important e că se întâmplă. Unele dintre cele mai cunoscute piesele ale Rihannei și ale lui Beyonce aparțin și Bisericii Anglicane care este asociată cu Hipgnosis, o organizație care se ocupă cu achiziția de piese prețioase. Reprezentanții organizației sunt de părere că aceste piese sunt mult mai prețioase decât aurul și petrolul, iar asta va genera venituri în mod constant.

Rihanna și Beyonce nu sunt singurele artiste care au hit-uri cumpărate de Hipgnosis și de Biserica Anglicană. Alături de ”Umbrella” și ”Single ladies” se numără și ”Sexy back” de la Justin Timberlake. 

Până în momentul de față, Hipgnosis a cheltuit peste 1 miliard de dolari pentru achiziția de piese de la Mark Ronson, Whitney Houston și Bobby Brown. Ce înseamnă asta?! Faptul că de fiecare dată când o piesă este difuzată la radio sau folosită pe coloana sonoră a unui film, organizația Hipgnosis și Biserica Anglicană își rotunjesc veniturile.