Era doar o chestiune de timp până să aflăm şi reacţia Rihannei despre noul album lansat de Beyonce, “Lemonade”. În ciuda disputelor dintre cele două dive, Riri a declarat în cel mai recent şi sincer interviu că îi place ce a ieşit deşi i-a fost extrem de greu să asculte toate piesele.

VIDEO: James Corden o comite din nou. A refăcut visual art-ul albumului Beyonce

Rihanna a dezvăluit că a trecut prin clipe grele, iar melodiile i-au rememorat episodul dureros din 2009, când Chris Brown a înşelat-o cu fotomodelul Karrueche Tran, dar şi bătaia primită şi certurile dese pe tema infidelităţii ambilor parteneri.

De asemenea, surse citate de HollywoodLife.com au declarat pentru site că Rihanna nu crede că Jay Z ar fi înşelat-o pe Queen B, deşi chiar Riri a fost la un moment dat în centrul unui scandal, fiind acuzată că ar fi încercat să îi fure soţul lui Beyonce.

Probabil că vor mai curge râuri de cerneală până să aflăm adevărul şi cine e de fapt “Becky With The Good Hair”. Asta dacă există cu adevărat şi nu e doar o figură de stil.

Beyonce a creat isterie cu albumul Lemonade. A apărut o nouă Becky

Rihanna va cânta în Piaţa Constituţiei, din Bucureşti, pe 14 august, în deschiderea ZUTOPIA. Biletele şi abonamentele  sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro. Intră în fiecare zi pe ZUTV.ro şi vezi ce mai e nou legat de ZUTOPIA Music Festival! Te ţinem la curent!