Rihanna a lansat acum ceva timp colecția de lenjerie Savage x Fenty și cucerit milioane de femei din întreaga lume. De data aceasta, Riri vrea să își depășească imaginația și va crea lenjerie pentru bărbăți.

Men are you ready? Rihanna vrea să cucerească bărbații din întreaga lume și cum poate face asta mai bine dacă nu printr-o colecție super hot de lenjerie. Artista din Barbados nu a vrut ca bărbații să se simtă neglijați, așa că în curând își va pune semnătura pe cele mai fine piese de lenjerie pentru bărbați. 

Anunțul nu a fost făcut de Rihanna, așa cum probabil se așteptau mulți, ci de băiatul lui P. Diddy pe contul de Twitter. Aceasta este imaginea noii colecții și a postat câteva imagini de la ședința foto.

”Colecția va avea 11 piese inspirate de stilul masculin și vor avea logo-ul Savage x Fenty imprimat pe o banda elastică cu print monocrom. De asemenea, colecția va cuprinde jachete și pantaloni de satin. Prețurile vor fi cuprinse între 12.92 și 69.95 de dolari”, au scris cei de la Fenty pe Twitter.