Rihanna nu poate fi oprită nici măcăr de pandemie. Diva din Barbados și-a obișnuit fanii cu show-uri spectaculoase de modă atunci când vine vorba de Savage x Fenty, iar acum, pentru luna februarie are alte planuri.

Rihanna s-a retras din industria muzicală și nu dă semne că vrea să se reîntroarcă prea curând. Și pe bună dreptate. La cât de bine îi merge cu produsele de beauty și cu lenjeriile, cifrele tot continuă să crească. Diva din Barbados păstrează tradiția și vrea ca luna februarie să fie marcată de noua ei colecție de lenjerie.

Creațiile Rihannei sunt predominant roșii, dar și sexy, așa cum ne-a obișnuit diva până acum. Poate Riri se gândește mai bine și organizează și un show, similar cu cel din toamnă. La show-ul Fenty din toamnă, nume celebre precum ume celebre precum Bella Hadid, Cara Delevingne, Normani, Lizzo, Irina Shayk, Paris Hilton, Willow Smith și Big Sean au defilat pentru Riri. Cei care au participat sau au vizionat show-urile de modă ale Rihannei știu că aceasta nu se rezumă doar la o simplă defilare, ci pune în scenă un adevărat spectacol.