Rihanna este o artistă nonconformistă, iar aprițiile sale în ținute îndrăznețe sau excentrice nu mai miră pe nimeni. Mult mai comentate decât outfiturile sale ieșite din comun ori prestația muzicală sunt kilogramele în plus ale artistei.

La începutul anului trecut, după apariția la Premiile Grammy, fanii artistei au trasconcluzia că Rihanna e însărcinată. Perioadele în care Rihanna nu a fost prietenă prea bună cu kilogramele în plus sunt cunoscute de toți fanii artistei, care i-au oferit artistei porecla ”Thickanna”.

„Felul în care mă îmbrac s-a schimbat în funcție de proporțiile mele. Porți ceea ce-ți stă bine, asta-i tot! Sunt grasă și cu forme acum, iar dacă nu pot să-mi port propriile produse, nu are cum să funcționeze! Iar numărul meu nu este cel mai mare. Este, de fapt, mai apropiat de cele mai mici numere pe care le avem. Ajungem până la 46.”

„Sunt una dintre femeile cu greutate fluctuantă. Adică într-o zi încap într-o rochie extrem de mulată, iar a doua zi trebuie să port haine oversized sau să ajustez: o croială care ajută, un pantalon cu talie înaltă care să ascundă ”acele” părți. Sunt foarte atentă când îmi aleg hainele din dressing. Mă întreb dacă e săptămâna în care intru în haine mulate sau săptămâna în care merg pe varianta oversized? Azi sunt slabă sau grasă? Trebuie să alegi mereu haine care flatează forma corpului tău”, a declarat artista.

Conform unor specialiști, Rihanna ar cântări acum în jur de 90 de kilograme.