La sfârșitul lunii mai, Rihanna a adus pe lume un băiețel. Vedeta este în continuare foarte secretoasă și nimeni nu știe cum arată moștenitorul lui A$AP Rocky.

Rihanna a bifat pirma apariție de când a devenit mămică. Artista a fost surprinsă de către paparazzi în timp ce se afla în Londra la Wireless Festival. Diva din Barbados a adoptat un look lejer, all black, dar fanii tot au putut să observe că aceasta nu prea se apropie de kilogramele pe care le avea înainte de sarcină.

Lunile trecute, într-un interviu acordat în exclusivitate celor de la Vogue, Riri a vorbit despre cât de mult a schimbat-o sarcina și cât de bine i-a priit această perioadă. Cei care au urmărit-o pe Rihanna intens de când a anunțat că este însărcinată, au observat un singur lucru: artistei i-au plăcut mai mult ca niciodată decupajele.

Peste tot pe unde a mers, iubita lui A$AP Rocky a purtat haine care i-au scos în evidență burtica de gravidă. Faptul că Rihanna a fost mereu un fashion icon nu mai este un secret pentru nimeni. Artista a avut mereu apariții studiate și a fost o sursă de inspirație pentru milioanele de fani care o urmăresc din toate colțurile lumii.

„Moda a fost mereu una dintre pasiunile mele. Era de așteptat să definesc și un stil al femeilor însărcinate. Nu îmi place să mă simt inconfortabil în hainele pe care le port. Când am aflat că sunt însărcinată, deja mi-am spus că nu voi cumpăra haine de la secțiunea maternitate. Îmi pare rău, dar este mult mai amuzant să mă îmbrac acum. Nu voi lăsa ca asta să dispară doar din cauza faptului că resimt anumite schimbări la nivelul corpului.”, spunea Riri.