Rihanna reuşeşte să scrie istorie cu hit-ul "Work". Piesa s-a clasat pentru a noua săptămână pe prima poziție în topul "Billboard Hot 100".

Asta înseamnă că în total, Riri a cumulat şaizeci de săptâmâni în fruntea top-ului Billboard, cu 14 piese, şi devansează cu o săptămână istoria scrisă anterior de trupa Beatles.

Rihanna este în acest moment pe locul 2 în topul celor mai de succes muzicieni, imediat după Mariah Carey care numără 79 de săptămâni în fruntea ierarhiei Billboard. Primul single care a urcat-o pe cântăreața din Barbados pe primul loc în cel mai important top muzical al lumii a fost piesa S.O.S, extrasă de pe primul album, lansat în 2005.

Riri e acum în plin turneu de promovare a celui mai recent album - ANTI. Rihanna va cânta şi în Piața Constituției pe 14 august, în deschiderea ZUTOPIA. Biletele şi abonamentele  sunt disponibile în rețeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro. Intră în fiecare zi pe ZUTV.ro şi vezi ce mai e nou legat de ZUTOPIA Music Festival! Te ținem la curent!