Ricky Martin este protaginistul unui scandal care nu este deloc un plus pentru imaginea lui. De data asta, cel care îi creează probleme este chiar soțul lui alături de care părea că trăiește o iubire ca-n filme.

Ricky Martin și-a asumat de mult timp orientarea sexuală. Ba mai mult, acesta a fost foarte mândru atunci când l-a prezentat lumii întregi pe bărbatul care îl face fericit. Ricky și Jwan se cunosc de mai bine de 10 ani, iar de 6 ani sunt căsătoriți. Totul părea că merge de minune între ei, dar se pare că realitatea este alta și a fost scoasă la suprafață de către partenerul artistului.

Ricky Martin este acuzat de abuzuri domestice și se pare că deja persoană a depus o plângere în temeiul Legii de Prevenire și Intervenție a Abuzul Domestic din Puerto Rico. Deși nu se știe cine este autorul plângerii, fanii cred că este vorba despre Jwan Yosef. 

„Acuzațiile împotriva lui Ricky Martin care au dus la un ordin de protecție sunt complet false și fabricate. Suntem încrezători că atunci când faptele adevărate vor fi dovedite în această chestiune, clientul nostru Ricky Martin va fi pe deplin îndreptățit”, au declarat reprezentanții lui Ricky Martin pentru People.

Între timp, autoritățile sunt de altă parere. „Confirmăm că poliția din Puerto Rico este în proces de a depune un ordin de protecție, în conformitate cu Legea 54, emis împotriva domnului Enrique Martín”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ricky Martin (@ricky_martin)