Alex Velea, Mario Fresh și Lino Golden au format pentru mult timp una dintre cele mai frumoși și mai puternice găști muzicale de la noi. După mulți ani de colaborare și după zeci de piese lansate împreună, gașca Golden Boy și-a spus adio. Cu ce resentimente au rămas?

Scandalul din familia Goden Boy Society pare că a ajuns la final, iar după multe vorbe grele aruncate în online și după contracte rupte în fața camerelor de filmat, Alex, Mario și Lino au decis să meargă pe drumuri diferite. Cei trei au renunțat la atacurile de pe Instagram și au ajuns la sentimente mai bune, Mario declarând de multe ori că îi este recunoscător lui Alex Velea și că nu exclude o posibilă colaborare pe viitor.

La rândul lui și Lino a postat un mesaj de mulțumire și a dat-o la pace cu Alex Velea pe Instagram, postând un mesaj destul de cuminte. Recent, invitat într-o emisiune unde a trebuit să spună adevărul de frica sosurilor picante, Lino a vorbit deschis și sincer despre relația pe care o are acum cu Alex Velea.

”Fiecare și-a văzut de drumul lui, acum nu mai vorbim pentru că au fost prea multe lucruri spuse. Eu, cel puțin, am preferat să fiu matur, chiar dacă am avut o perioadă în care am făcut greșeli pe Instagram. O să îi respect și o să îi iubesc toată viața pentru că m-au ajutat și pentru că m-au primit în casa lor. Dacă ai ajutat un om și după decide să plece sau există certuri, nu înseamnă că acel om îți aparține. Important e că acum fiecare își vede de cariera lui, de viața lui personală. Sincer să fiu, nu cred că vom mai colabora, dar nu știi ce îți rezervă viitorul”.