Posibilitatea divorțului dintre Kim Kardashian și Kanye West este unul dintre cele mai discutate subiecte de peste Ocean. Nici nu au depus actele de divorț, că rapperul deja și-a găsit alinarea în brațele...unui bărbat. Say what?!

Kanye, știam că ești bipolar, dar nici chiar așa. Rapperul locuiește de ceva timp separat de soția lui, Kim Kardashian, iar asta se pare că a produs ruptura dintre ei. Apropiații cuplului spun că cei doi sunt din ce în ce mai aproape de divorț, iar în timp ce Kim a făcut tot ce a putut pentru a păstra familia unită, Kanye a luat-o pe cărări.

Presa de peste Ocean zvonește că rapperul ar forma un cuplu cu nimeni altul decât Jeffree Star, mega cunoscutul personaj din lumea makeup-ului. Totul a început pe TikTok de la o utilizatoare faimoasă pentru challenge-urile nebune pe care la face. Aceasta a spus că nu este deloc uimită că miliardara și Kanye își spun adio și că ea știa că rapperul are o relație de mai multe luni cu Jeffree. 

Chiar dacă tiktokerița nu are dovezi pentru afirmațiile sale, la polul opus, Jeffree nu a negat asta niciodată, ba mai mult, a spus că se pregătește intens pentru slujbele organizate de Kanye.