În ultima perioadă nu prea am mai auzit de Usher. De artist ne amintește piesa ”Yeah”, dar și prietenia lui cu Justin Bieber.

Usher nu a mai fost atât de prezent în peisajul muzical în ultima perioadă. Se pare că artistul a fost marcat de evenimentele din America și de protestele puse sub #BlackLivesMatter și a lansat ”I cry”. Piesa vine la pachet cu un videoclip regizat chiar de Usher cu ajutorul imaginilor suprinse în timpul protestelor de către fotograful Gordon Parks.

Usher nu este singurul artist care a decis să tragă un semnal de alarmă asupra situației în care se află oamenii de culoare în State. G-Eazy și Alicia Keys au compus și ei piese emoționante despre acest eveniment, iar artiste precum Billie Eilish, Rihanna și Ariana Grande au semnat petiții pentru schimbare statutului pe care îl au polițiștii.

”Acest videoclip este un omagiu adus curajului și vitejiei activiștilor și organizațiilor care cer ca sistemul acesta defect și înrădăcinat în sute de ani de rasism să fie schimbat. Include fotografii emblematice de la marele filantrop și artist de culoare Gordon Parks.”, a scris Usher pe contul de Instagram.